Pagina's

dinsdag 2 december 2014

Hier enkele foto's van het huis van de Sint.... Meerdere foto's kan je bekijken op de pagina van Juf Ann en Juf Barbara!


 Aangekomen, de pieten stonden ons al op te wachten!! Buiten nog even wachten tot we binnen mochten... Liedjes zingen,versjes opzeggen, kijken naar gekke pietjes,...





Meten of we wel groot genoeg waren om binnen te mogen, gelukkig mochten alle kleuters binnen!

We kregen een pietenmuts, joepie!






 De pakjeskamer... Hier liggen de zakken gevuld met speelgoed voor de kinderen. Er lag zelf een zak bij met de naam "juf" op. Joepie een pakje in een zakje voor onze klas!



Denise heeft mooie tekeningen gemaakt voor de Sint, die mocht ze afgeven als we bij de Sint op bezoek gingen in zijn werkkamer! Sint vond ze heel mooi!


De tekenkamer... Helpen jullie de pieten tekenen?  Als we iets getekend hadden kregen we een mooie stempel met de letter "S" van Sint!




De speelgoedkamer...We kregen een briefje met daarop een aantal speelgoedprentjes. De pieten toonden elk om beurt iets van het speelgoed, als dit op ons blaadjes stond mochten we er een kruis door trekken.





De fopspeenkamer... Hier hangen, liggen,... alle fopspenen die Sint kreeg van alle kinderen. Zelf de fopspeen van de koning en van K3 hangen er tussen. Binnenkort die van jullie ook als je die nog niet hebt afgegeven?





Op bezoek in de werkkamer van de Sint!